De Big Green Egg is leverbaar in vijf modellen

Mini, Small, Medium, Large en Extra Large.

Het Mini-model is speciaal ontwikkeld voor het koken en grillen onderweg. Het Mini Ei is ideaal voor alle Egg-liefhebbers die ook op de camping of boot van hun favoriete barbecue willen genieten. Dit type is tevens prima te gebruiken als tafelgrill, buiten in de tuin. Veel professionele Chefs koken met de Mini, onder de afzuigkap, in de keuken.

Het type Small wordt geleverd met solide stalen onderstel op wielen. Hiermee staat hij stevig op zijn poten. De Medium en Large varianten zijn tevens voorzien van opklapbare houten "side-tables". Deze houten side-tables zijn ideaal om uw gereedschap, kruiden en attributen op te plaatsen tijdens het koken.

Voor diverse modellen zijn ook speciaal ontwikkelde accessoires leverbaar zoals pizzastenen, kipstandaards en gietijzeren grillroosters.

Alle modellen, vanaf 'small', worden geleverd inclusief een weerbestendige beschermhoes.

Speciale tafels

Voor de typen Small, Medium, Large en XL zijn speciale tafels leverbaar.
Deze stevige houten tafels zijn voorzien van 4 handige zwenkwielen en worden geleverd inclusief een weerbestendige afdekhoes.

Kort model : beschikbaar voor Small, Medium en Large. (lengte = 105 cm)

Lang model : beschikbaar voor Medium, Large en XL. (lengte = 150 cm)

De tafels zijn onbehandeld, impregneren is daarom aanbevolen. Uw BGE dealer informeert u hier graag over!

 

Tips & Weetjes

  • Wenst u een buitenkeuken meubel, wij maken alles op maat, volledig naar uw wensen. Showroommodellen barbecues met korting,meeneemprijs.