Boretti barbecues & buitenkeukens

We kunnen er niet meer omheen: het merk Boretti heeft zijn grote reputatie opgebouwd met fornuizen. Dit dankzij ongekend gebruiksgemak, de royale ruimte voor grote pannen en natuurlijk de unieke Boretti Fry-Top. Naast fornuizen is Boretti inmiddels ook bekend aan het worden middels een geweldige range aan inbouwapparatuur. Naast onder andere een mooie 45 cm inbouwlijn, zijn er designkookplaten met de wokbrander, hoeft u voor een luxe koelkast niet bij andere merken te zoeken en misstaan de afzuigkappen van Boretti in geen enkele keuken. Om het merk Boretti extra glans te geven is inmiddels een serie accessoires voorhanden die in "het paviljoentje" te bestellen zijn.

Wie buiten ook van Boretti apparatuur gebruik wil maken is er goed nieuws! Sinds een aantal jaren is er ook een Outdoorkitchen programma waarmee oneindig veel mogelijk is.

Last but not least is er het M-System programma. Een module en keukenapparatuurprogramma wat de kwalitatieve eigenschappen van Boretti combineert met aantrekkelijke prijzen. In ons M-System concept is er ook een keuken moduleprogramma voorhanden wat uit voorraad leverbaar is! Wilt u een combinatie van Boretti én M-System apparatuur in uw keuken ? Geen probleem. Vanaf 4 apparaten heeft u dan meteen 5 jaar garantie.

Alle Boretti producten zijn leverbaar door ons. Als officiële dealer kan u al deze producten bestellen aan interessante prijzen en voorwaarden.

Boretti is een Italiaans merk dat is gespecialiseerd in kookapparatuur. Het uitgangspunt van Boretti is kwaliteit met een eigen design. Omdat de Belgische consument hoge eisen stelt bij het uitzoeken van een nieuwe keuken, komt Boretti als leverancier van design keukenapparatuur al snel in beeld.

Inmiddels heeft Boretti een vaste plaats in vele Belgische keukens veroverd. En wie eenmaal de voordelen van het koken op een Boretti-fornuis heeft geproefd, wil niet anders meer. Boretti blijft haar producten steeds verder ontwikkelen zodat deze altijd toonaangevend zijn.

 

Tips & Weetjes

  • Wenst u een buitenkeuken meubel, wij maken alles op maat, volledig naar uw wensen. Showroommodellen barbecues met korting,meeneemprijs.