Cortènstaal openhaarden

Zeno Products® ontwerpt doorlopend nieuwe producten en laat zich inspireren door de wens om lekker comfortabel te genieten van een zwoele zomeravond, een koele herfstavond en zelfs een winterse dag met sneeuw.

De buitenhaarden van Zeno Products® zijn gemaakt van Cortènstaal. Cortènstaal roest niet door, de oxidelaag vormt een mooie roodbruine huid en stopt het verder roesten. De haarden hebben in het begin een staalkleur maar verkleuren al snel van oranje tot donkerbruin. Door het stoken krijgt de haard specifieke warme kleuren.

Alle buitenhaarden zijn voorzien van een geperforeerde bodemplaat waarop heel eenvoudig een Zeno Grill® kan worden geplaatst. Zo kan een sfeervol gezellig haardvuur moeiteloos overgaan in een culinaire of snelle BBQ.

Iedere haard is voorzien van een aslade en een dubbele achterwand.

Nieuw! Op aanvraag ook verkrijgbaar met een propaangasblok of Bio-Ethanol brander waardoor de openhaarden ook binnen te gebruiken zijn.

 

Tips & Weetjes

  • Huur de falo terrasverwarmer voor uw event.
    laat uw gasten niet in de kou staan.
    Wanneer u binnen de week na de huur beslist om over te gaan tot de aankoop van een toestel wordt de huurprijs in mindering gebracht.