Tuinmeubelen Gardeluxe

Exclusief Gardeluxe

Het Paviljoenjte is PILOT CONCEPT STORE voor Gardeluxe!

Gardeluxe produceert een unieke collectie met weerbestendige en onderhoudsarme buitenmeubelen. Met liefde voor het vak maken we onze meubelen al ruim 20 jaar. De uitgebreide collectie banken, stoelen en tafels - onder de merknaam Carabas Ė bestaat uit replicaís van klassieke ontwerpen uit Frankrijk, Engeland, Denemarken, Zweden en Nederland. Onze vakmensen combineren ambachtelijke kennis met geavanceerde productiemethoden. Door voortdurend te werken aan productverbetering hebben we in de loop der tijd een uitgebreid assortiment buitenmeubelen ontwikkeld, dat zich uitstekend leent voor gebruik bij verschillende stijlen woningen. Zowel in een omgeving met design als in een meer traditionele sfeer ondersteunen de meubelen het karakter van het huis en symboliseren de persoonlijke stijl van de bewoners.

Collectie Carabas

Deze unieke collectie sluit naadloos aan bij wat de consument van vandaag verwacht van buitenmeubilair: het moet niet alleen mooi en comfortabel zijn, maar vooral ook duurzaam, van zeer hoge kwaliteit, weerbestendig en op individuele basis te bestellen. De gehele collectie buitenmeubelen is onderhoudsarm en weerbestendig. De meubelen kunnen in de winter buiten blijven staan. De collectie bestaat uit zes verschillende modellen stoelen met bijpassende banken en tafels. De banken zijn tot een afmeting van 200cm te verkrijgen. Hierdoor zijn er tal van mogelijkheden tot het creŽren van een tuinset die past bij uw persoonlijke smaak. Zo kunt u een grote dining-tafel voor het hele gezin en/of gasten samenstellen maar ook voor het creŽren van een knus hoekje bestaan volop mogelijkheden. Daarbij kan men eindeloos variŽren met kleuren. Gardeluxe werkt met een constante collectie waardoor het na -en bij bestellen van de verschillende modellen mogelijk is.

Banken en stoelen

Gardeluxe maakt voor de armleuning van de banken en stoelen gebruik van het eigentijdse lichtmetaal gietaluminium. Voor de zitting en rugleuning van de banken en stoelen gebruiken we aluminium. De combinatie van hoogwaardige materialen en de zorgvuldig opgezette behandeling van de materialen zorgt ervoor dat de meubelen weerbestendig en onderhoudsarm zijn (u hoeft ze alleen maar schoon te maken).

De tafels

Onze tafels hebben een gietijzeren onderstel en een tafelblad gemaakt van Belgisch hardsteen (Arduin). Dit is een organogeen afzettingsgesteente van ongeveer 2 miljoen jaar oud. In deze steensoort kunt u fossielen aantreffen van schelpdieren die in de betreffende periode voorkwamen. De eigenschap van dit materiaal is dat, onder invloed van weersinvloeden, zwarte putjes en lijnen kunnen ontstaan. Deze zijn het gevolg van werking in het gesteente en hebben geen enkele invloed op de duurzaamheid van uw tafelblad. Vlekken in het blad verdwijnen na verloop van tijd vanzelf. Kenmerk is ook dat het blad lichter wordt. Indien u dit niet wenselijk acht kunt u het inwrijven met lijnzaadolie. Verder heeft het blad geen onderhoud nodig. De tafelbladen zijn leverbaar in diverse afmetingen en met verschillende randafwerkingen.

Verankering

Bij de ontwerpen is rekening gehouden met de mogelijkheid tot verankering. In dat geval monteren wij speciale aluminium of ijzeren strips tussen de poten en leveren wij de betonverankering, bestaande uit 2 betonblokken met betonschroefhulsen. Met behulp van extra draadeind is het mogelijk de verankering onzichtbaar onder de grond te plaatsen.

Kleuren

Naast onze eigen kleuren klassiek groen en nachtblauw is de gehele collectie in iedere Ral kleur en Futura kleur te verkrijgen. Zo kunt u kiezen voor glans op uw meubel, maar ook een matte afwerking met textuur behoort tot de mogelijkheden.

 

Tips & Weetjes

  • reinig uw teak met de juiste producten en maak ze nooit proper met een hoge druk reiniger, daar u het hout beschadigd