Grand Hall barbecue op gas

Het buiten koken heeft de afgelopen jaren een ware metamorfose ondergaan. Het traditionele grillen boven vuur heeft plaats gemaakt voor verfijnd koken op gas. Bij Grand Hall vloeien fraai design en state-of-the-art technologie samen waardoor briljante producten voor het buitenleven ontstaan.

Laat u inspireren door onze opwindende collectie buitenfornuizen, innovatieve accessoires en klassiekers.

Grand Hall voegt een extra dimensie toe aan uw buitenleven.

Nodig vrienden en familie uit en schotel hen de heerlijkste gerechten voor. Dankzij uw Grand Hall gas barbecue mist u niets van de pret. Terwijl uw gasten op het terras van hun aperitief nippen, bereidt u de hapjes en hoeft u niets van de conversatie te missen.

KOKEN MET GRAND HALL

U zoekt te onthaasten, te ontstressen en écht buiten te leven? Dan is buiten koken de unieke remedie waar u zeker verslaafd aan zal worden. Zomer en winter. Zonder schadelijke nevenwerkingen. Een ruime gamma van buitenkeukens wacht op uw bezoek bij “het paviljoentje”

Het Grand hall gamma is op te delen in 2 collecties: de hoogwaardige gasbarbecues enerzijds en het neusje van de zalm, de buitenkeukens met het crossray brandertechnologie anderzijds. De crossray brandertechnologie maakt het buiten koken niet alleen nog lekkerder maar ook gemakkelijker.

De crossrays zijn namelijk de eerste buitenkeuken waarmee u kunt bakken met de intensiteit van houtskool maar met het gemak van gas, en ze zijn nog 40% efficiënter ook.

Naast de uitgebreide collectie buitenkeukens biedt Grandhall natuurlijk ook alle accessoires die nodig zijn voor geslaagde kookervaring in de buitenlucht. Kom ze ontdekken in de showroom van “ het paviljoentje”

Buiten koken is een levensinstelling dat ook bij ons meer en meer zijn gading vindt. Heerlijke gerechten die in fantastisch gezelschap in openlucht bereid kunnen worden. Met de Grandhall buitenkeukens wordt buiten koken een waar plezier!

Gasbarbecues zijn eenvoudig te bedienen. De gasfles krijgt een veilige plaats in de kastruimte van de barbecue, en via een elektronische ontsteking start u de grill met één simpele druk op de knop.

Geen lange voorbereidingen en wachttijden om uw bbq op de ideale temperatuur te krijgen, en al zeker geen tijdslimiet om uw gerechten te bakken alvorens het vuur opnieuw afkoelt zoals bij een traditioneel houtskoolexemplaar.

Gasbarbecues behouden steeds de gewenste temperatuur, en wilt u het culinaire feestje over meerdere uren spreiden, geen probleem. U draait de gasknop terug en u bakt de rest gewoon wat later. Bijgerechtjes of groenteschotels houdt u ondertussen lekker warm op het warmhoudrek. De Grandhall gasbarbecues in gepoedercoat staal of RVS zijn uiterst solide en weersbestendig. Bekijk het ruime gamma en kies uw buitenkeuken naar uw wens.

 

Tips & Weetjes

  • Wenst u een buitenkeuken meubel, wij maken alles op maat, volledig naar uw wensen. Showroommodellen barbecues met korting,meeneemprijs.