Houtopslag - Garden Divider

  • Houtopslag
  • Houtopslag
  • Houtopslag
  • Houtopslag

CANOA HOUTOPSLAG

Door het open karakter van deze houtopslag droogt het hout optimaal en is het hout binnen handbereik. Op uw terras of vrijstaand in de tuin combineert de canoa houtopslag fantastisch met de canoa buitenhaard. Zelfs wanneer de canoa haard niet brand is deze combinatie een lust voor het oog.

De afmetingen zijn: H=243cm B=54cm D=38,5.

QUADRATO HOUTOPSLAG

De quadrato houtopslag heeft de zelfde afmetingen als de quadrato buiten haard. In de houtopslag is een verhoging aangebracht om daaronder lucifers,aanmaakblokjes en aanmaakhout te bewaren. Ook binnenshuis zeer praktisch. De houtopslag is in iedere RAL kleur te verkrijgen.

De afmetingen zijn:H=210cm B=44cm D=38,5cm.

GARDEN DIVIDER

De zeno garden divider is een uit corten staal gemaakte houtopslag die in elke gewenste breedte geleverd kan worden. Als accessoire op deze divider is een venster van corten staal te verkrijgen. Dit venster is zowel horizontaal als vertikaal te plaatsen. De divider is uitermate geschikt om een stuk van de tuin of terras af te schermen. Bijvoorbeeld als afscheider voor de jacuzzi en/of sauna.

Het benodigde hout kan ook geleverd worden en indien gewenst gestapeld. Deze divider is ook in iedere gewenste RAL kleur te leveren.

De standaard afmetingen is H=200cm B=200cm D=38cm.Overige afmetingen in overleg.

NETS

De zeno nets houtopslag is vervaardigd van corten staal en gegalvaniseerde netten speciaal gemaakt voor schanskorven. De netten zijn niet geknipt maar op maat gezet. De houtopslag is in elke gewenste maat te verkrijgen.

Bijzonderheden:Ook zeer praktisch als afscheidingswand en/of garden divider en kunnen tevens dienst doen als decoratieve zuil eventueel gevuld met stenen.

Maatwerk op aanvraag.

De standaard afmeting is:H=200cm B=42cm D=42cm

SIDE TABLE

De zeno side table is een uit corten staal gemaakte houtopslag die in elke gewenste lengte geleverd kan worden.Als dek kan uit diverse soorten tropisch hardhout met FSC keurmerk gekozen worden zodat uw side table haar eigen karakter krijgt. Het grote voordeel van de gekozen houtsoorten is dat na een regenbui het hout zeer snel droog is,om deze reden is de side table ook zeer geschikt als tuinbank. De side table is voorzien van wielen om hem makkelijk verplaatsbaar te maken.

De afmetingen zijn:H=40cm D=38cm.De lengte is in overleg nader te bepalen.

 

Tips & Weetjes

  • Huur de falo terrasverwarmer voor uw event.
    laat uw gasten niet in de kou staan.
    Wanneer u binnen de week na de huur beslist om over te gaan tot de aankoop van een toestel wordt de huurprijs in mindering gebracht.