Tuinmeubelen Kith & Kin

“Het Paviljoentje” koos voor een nieuw kwalitatief merk aan een correcte prijs. De kith & Kin collectie is zeer gemakkelijk combineerbaar met de Ambilife collectie. "Betaalbare kwaliteit" is de visie van “Het paviljoentje”. Wij zijn ervan overtuigd dat de combinatie van topkwaliteit, materialen en concurrerende prijzen zal leiden tot een tevreden klant. De collectie van “Kith&Kin” deelt diezelfde visie waardoor de samenwerking niet kon uitblijven. “Kith&Kin” werd ontwikkeld door top ontwerpers “Elke Struys” en “Frederis Boonen” om elegante ontwerpen snel te laten anticiperen en nieuwe marktontwikkelingen te creëren.

“Kith&Kin” presenteert geen gemiddelde kwaliteit, maar richt zich op dat beetje extra, wat resulteert in superieure producten. Wanneer de nadruk ligt op gevoel is tijd met familie en vrienden dichtbij huis meer waard dan ooit. Uw tuin of terras is de ideale ontmoetingsplaats, ongeacht de reden. En “Kith & Kin” heeft het voortouw genomen om ervoor te zorgen dat gezinnen en vrienden een uitzonderlijke ervaringen mogen hebben die mooie herinneringen creëert voor de komende jaren.

De keuze van de merknaam “Kith & Kin” bewijst de grote waarde van deze samenhorigheid. “Kith & Kin” staat voor uw dichtstbijzijnde, meest geliefde om je heen. “Kith & Kin” raakt zijn zuivere lijnen en afwerking. Duurzaamheid gecombineerd met functionaliteit, ergonomie en tijdloze esthetiek zijn de ware essentie van elk stuk “Kith & Kin” tuinmeubilair.

“Kith & Kin” houdt follow-up van de productie en de kwaliteitscontrole in eigen beheer. Waardoor zij een snelle levering uit voorraad in België garanderen. “Kith & Kin” en “Ambilife” zijn geregistreerde handelsmerken van een reeds lang gevestigde waarde in, België.

Het begon allemaal in 2003, toen de eigenaar van het bedrijf besloten te verhuizen naar Azië. Het was een nieuwe wereld met veel mogelijkheden .... Na een korte periode, was het duidelijk dat we onze productie in Azië konden realiseren. Onze productie-faciliteit werd gerealiseerd in 2004 samen met een lokale partner. Na een paar jaar, was het eerste Chinese bedrijf soepel, dus we besloten tot de oprichting van de tweede productie basis in Indonesië. De Indonesische productie basis werd opgericht in 2007. Vandaag de dag hebben we nog Europees management in Azië voor de dagelijkse exploitatie en het beheer die in ons ogen een enorm voordeel biedt. Onze permanente aanwezigheid en het lokale management is een kwaliteitsvoordeel dat onze klant kan zien in onze producten.

Onze producten worden wereldwijd gedistribueerd, maar de Ambilife en Kith & Kin collecties worden vooral in duitsland, Frankrijk, België, Nederland en UK gespot. “kith&Kin” is een geïntegreerde onderneming. De verkoop, logistiek en design is gecentraliseerd in ons hoofdkantoor in België.

Onze productieverantwoordelijken in China en Indonesië delen onze meningen en richten zich op een vlotte productie,een strikte kwaliteitscontrole van de eindproducten. Bovendien, zijn onze verschillende kantoren in Europa en Azië verbonden via een geïntegreerd informatiesysteem. “Kith&Kin” telt ongeveer 12 personen en in onze productie basissen in China en Indonesië heeft meer dan 250 personen in dienst.

Als je op zoek bent naar meubelen waar design, kwaliteit en comfort verenigd zijn op een harmonieuze manier, dan biedt “Het Paviljoentje” mooi en degelijk tuinmeubilair aan een betaalbare verantwoorde prijs.

Ontwerpers

Of u nu kiest voor tijdloos mooi of modern design, onze ontwerpers hebben altijd gezocht naar een harmonieus samenspel tussen materiaal, vorm, ergonomie en functionaliteit. Zonder compromissen.

Elke Struys

  • Elke Struys

Elke gebruikt om te wonen en te werken haar doorzettingsvermogen en empathie om de grenzen van het ontwerp aan te passen aan de gekozen materialen. Haar ervaring speelt nog steeds een belangrijke rol in het realiseren van de collecties.

Collecties: SICILIA | HARALD | MALI | PAULI | LIVIO

 

Frederic Boonen

  • Frederic Boonen

Frederic Boonen geboren in 1974, studeerde af als productontwerper, opgericht in 1998 Boonen Design Studio. Frederic werkt in een heleboel verschillende velden met een verscheidenheid aan materialen en domeinen. De studio heeft activiteiten in onderzoek, ontwerp, engineering en de invoering van de producten. Dit mengsel kosten creativiteit.

Collecties: ZEE | BOO | HOOK | COVER | VEOLA | JEIO

 

Tips & Weetjes

  • reinig uw teak met de juiste producten en maak ze nooit proper met een hoge druk reiniger, daar u het hout beschadigd