Verhuur van planten voor tal van evenementen

De focus van "Het paviljoentje" ligt op verhuur van planten en feestmateriaal. Ieder bedrijf, klein of groot, kan bij ons planten huren. Op deze manier heeft u geen zorgen en hoeft u zelf de planten niet te onderhouden.

Creativiteit en technische beheersing resulteren in een mooi en blijvend resultaat.

Jarenlange ervaring in de verhuur van planten…
Een hedendaagse kijk op interieur beplanting en planten huren.
De creatie van een andere wereld…

"Het Paviljoentje" ontwerpt, realiseert en verzorgt uw groene leef- en werkomgeving.

"U feest, Het Paviljoentje" doet de rest. Want dat is het grote voordeel van plantenverhuur: u hoeft zich geen zorgen te maken over aankoop, transport en onderhoud van de planten.

"Het Paviljoentje" heeft een jarenlange ervaring op het vlak van plantenverhuur. En dat laat zich zien: u geniet van een kwalitatief hoogstaande dienstverlening met flexibiliteit, zowel op administratief als financieel vlak. Hierdoor kiest u zonder problemen voor aankoop, huur, of leasing op korte of lange termijn. Vraag uw voorstel op maat.

Plantenverhuur met zuiders tintje.

Wilt u subtiele of kleurrijke feestdecoratie? Het kan allemaal. “Het Paviljoentje”verwent u met een ruim plantengamma . Want “ Het paviljoentje” kleedt uw feest moeiteloos aan, zelfs met zuiderse palm- of olijfbomen.

Plantenverhuur is dé oplossing om uw tuinfeest nog groener of uw evenement nog stijlvoller te maken. Creëer een exotische wildernis in uw tuin of plaats rijzige palmen in uw inkomhal. Wedden dat uw gasten onder de indruk zijn? En is het feest gedaan? Dan levert u alles gewoon weer in. Zo eenvoudig is de plantenverhuur van “Het Paviljoentje”.

“Het Paviljoentje” voorziet in de mogelijkheid tot verhuur van tal van soorten planten zoals laurierbomen, palmbomen en olijfbomen voor tal van evenementen.

Bij "Het Paviljoentje" kunt u terecht voor de verhuur van laurier. Deze laurierbomen zijn beschikbaar in diverse maten en vormen. Laurierplanten kunnen gehuurd worden vanaf 2 euro/stuk. Aarzel dus niet om steeds vrijblijvend een offerte op te vragen voor uw feestdecoratie of groendecoratie.

Deze planten huren kan steeds met bijpassende plantenbak, zithoeken, tafels en stoelen. Wenst u extra mobiele terrasverwarming ook dat is mogelijk. Professioneel vervoer en plaatsing is mogelijk door onze diensten of eventuele afhaling is ook steeds mogelijk.

1. Huurtermijn voor de planten of feestmaterialen ?

De planten of feestmaterialen kunnen gehuurd worden voor zowel voor 1 dag of voor meerdere dagen. Voor de eerste dag is er een standaardprijs. Per extra huurdag wordt er een meerprijs gerekend.

2. Zal er water moeten gegeven worden aan de planten?

Indien de planten voor meerdere dagen gehuurd worden is de huurder verantwoordelijk voor het water geven. Met andere woorden in de zomermaanden of bij kamertemperatuur is dit elke 2 dagen.

3. Wat zijn de huurprijzen?

Prijzen zijn steeds op aanvraag. voor meer info kan u mailen naar info@hetpaviljoentje.be

4. In welke regio wordt er geleverd?

De planten kunnen steeds afgehaald worden. Het transport gebeurd door eigen diensten. De transportprijs is steeds afhankelijk van verschillende aspecten:
- de plaats; regio?
- De locatie
- Trappen; hindernissen; bereikbaarheid; heftruck; verdiepingen; lift;…
- Prijzen hiervoor steeds na aanvraag en voldoende informatie.

5. Kunnen de planten zowel binnen als buiten staan?

Ja; enkel moet men er steeds opletten dat de laurieren niet bij centrale verwarming ; verwarmingstoestellen of belichting staan. Hierdoor kan er een verbranding van de plant ontstaan waardoor de schade onmiddellijk zichtbaar is.
Tevens is de klant verantwoordelijk, wanneer de planten onderhevig zijn geweest van vorst.
In dergelijke gevallen zal er een schadevergoeding aangerekend worden aan de huurder.