Skagerak meubelen. ScandinaviŽ is een wereld op zich...

Een wereld waar 1000 jaar oude tradities en waarden de grondslag zijn voor nieuwe denkwijzen en innovatie. Waar de lange kustlijnen en de zee het leven, de cultuur en esthetiek kenmerken en waar het licht en de natuur een onuitputtelijke inspiratiebron zijn voor design en vormgeving. Een wereld waar de seizoen- en weerwisselingen speciale eisen stellen aan de producten die worden gebruikt. Waar ultimatieve functionaliteit en weerbestendige materialen het fundament zijn om meubels, die een heel leven meegaan, te scheppen. ScandinaviŽ is de wereld van Skagerak.

Skagerak, de fabrikant uit Denemarken legt zich toe op tuinmeubelen in een strak Scandinavische design. Het vroegere merk Trip Trap veranderde enkele jaren geleden van naam. Skagerak heeft ook een hele collectie aan eigentijdse decoratieartikelen.

Skagerak meubelen zijn van zeer hoge kwaliteit, met veel oog voor detail en comfort.
Ooit begonnen met het maken van meubelen uit aangespoeld drijfhout. Nu een kwaliteitsproduct met het bijna ongrijpbare Deens Design: tijdloze schoonheid in alle eenvoud. En nog steeds veel nautische invloeden. Gemaakt voor generaties om van te genieten. Het assortiment bestaat uit tuinmeubelen, die ook binnen helemaal niet misstaan, garderobe- en woonmeubelen en accessoires voor huis, tuin en keuken.

In Denemarken is het merk bekend onder de naam 'Triptrap'.
Skagerak voert meer series dan dat wij standaard in onze winkel tonen. Alle Skagerak producten kunnen door ons geleverd worden. Wilt u iets hebben dat niet getoond wordt, neem dan gerust contact met ons op.

In de Skagerak serie zijn mooie accessoires verkrijgbaar o.a. dienbladen van teak en rubber met RvS. Ook heel origineel zijn de teak plint serie met ceramische kommen voor eindeloze mogelijkheden zoals kruidenpotjes, als kaarsenstandaard, salade bakje en voor snacks. Ook hebben ze een open vuur dat in de landen van ScandinaviŽ vaak gebruikt wordt bij de midzomernacht feesten. Ze hebben in de zomer namelijk geen nacht zoals wij die hebben het is daar enkel schemerig. Skagerak komt dus uit ScandinaviŽ bijna puur uit de natuur zo ook de meeste materialen zoals teak en aardewerk (porselein) die veelal overheersen in hun producten. Kom gerust een keer langs bij "het paviljoentje" om de producten goed te kunnen bekijken.

 

Tips & Weetjes

  • reinig uw teak met de juiste producten en maak ze nooit proper met een hoge druk reiniger, daar u het hout beschadigd