µ

Teak reinigen, onderhouden en beschermen

Ik heb zojuist een teakhouten tuinmeubel gekocht, welke verzorgingsproducten raadt u aan?

Dit hangt af van de kleur die u prefereert voor uw teak tuinmeubelen. Als u zilvergrijs prefereert, raden we Golden Teak Patinizer aan. Als u de honingbruine kleur van nieuw teak mooier vindt, gebruik dan Golden Teak Protector.

Als mijn teakhouten tuinmeubel al donkergrijs geworden is, welke verzorgingsproducten raadt u dan aan?

Als u de kleur wilt herstellen naar het natuurlijke zilvergrijs, gebruik dan eerst Golden Teak Cleaner om het teak schoon te maken en de kleur te herstellen. Daarna brengt u Teak Patinizer aan om de zilvergrijze kleur gedurende lange tijd te behouden. Als u de lichtbruine kleur van nieuw teak prefereert, gebruik dan eerst Golden Teak Cleaner om de kleur te herstellen, en vervolgens Golden Teak Protector om de honingbruine kleur langer te behouden.

Behandeld teak: kan dat buiten blijven staan in de regen?

Ja. Snel na het aanbrengen zijn onze producten droog en zullen zij uw tuinmeubelen beschermen tegen zon, regen en sneeuw.

Maakt het uit in welke tijd van het jaar ik mijn teak meubelen behandel?

Nee. Wij bevelen echter aan uw tuinmeubelen te behandelen voor de winteropslag en in het begin van het seizoen (voorjaar) wanneer de meubels regelmatig gebruikt gaan worden.

 

Tips & Weetjes

  • Wenst u een buitenkeuken meubel, wij maken alles op maat, volledig naar uw wensen. Showroommodellen barbecues met korting,meeneemprijs.