Varmigo terrasverwarming

  • Varmigo terrasverwarmers
  • Varmigo terrasverwarmers
  • Varmigo terrasverwarmers

Terrasverwarming met de nadruk op verwarmen
Varmigo Natuurlijke buitenverwarming

Kies voor deVARMIGO terrasverwarming omwille van

GEVOEL

De Varmigo terrasverwarmer werkt met Infrarood is een speciaal soort licht dat onzichtbaar is voor het menselijke oog, maar waarvoor we toch enorm gevoelig zijn. Het wordt op een heel doeltreffende manier opgenomen door het lichaam en geeft een door en door warm gevoel.
Op een zonnige dag kunnen we ons perfect goed voelen in enkel een T-shirt, hoewel de luchttemperatuur dicht bij het vriespunt ligt. Denk aan een typische après-ski-scène of een wandeling door de bergen.
Hebt u het ooit ervaren dat u zich met enkel een T-shirt aan bij een vriestemperatuur in de zon toch comfortabel voelt?

VEILIGHEID

Het verwarmingstoestel van Varmigo heeft geen naakte vlammen . Varmigo® gebruikt geen vlammen, waardoor alle risico’s van ontvlambare of giftige gassen en explosies volledig verdwijnen.
IP 65, weerbestendig.

BUDGET

In vergelijking met traditionele gasverwarming besparen de verwarmingselementen van Varmigo® tot €500/jaar per paneel, op basis van een gebruik van 500 uur per jaar. 1 euro per uur minder betalen.

Onderhoudsvrij

De natuurlijke Varmigo verwarmingspanelen hebben geen onderhoud nodig, omdat ze geen bewegende onderdelen, branders, filters of brandstofleidingen bevatten en er geen kwartsbuizen moeten worden vervangen.

MILIEU

Lagere CO2-uitstoot. Omdat Varmigo® verwarmers worden aangedreven door elektriciteit, produceren ze tot 10 keer minder CO2 dan toestellen op gas. In combinatie met groene elektriciteit kan Varmigo® CO2-neutraal zijn.
Cradle to cradle. 98 % van de materialen kan worden gerecycleerd.

VARMIGO® OVERAL

Lagere CO2-uitstoot. Omdat Varmigo® verwarmers worden aangedreven door elektriciteit, produceren ze tot 10 keer minder CO2 dan toestellen op gas. In combinatie met groene elektriciteit kan Varmigo® CO2-neutraal zijn.
Cradle to cradle. 98 % van de materialen kan worden gerecycleerd.

Mobiel, net zoals u. Varmigo is ook verkrijgbaar in een mobiele versie. De verplaatsbare voet brengt de warmte precies naar de plaats waar u die nodig hebt. Past in elke omgeving. Dankzij zijn stijlvolle, discrete vormgeving, past Varmigo perfect in elke omgeving. Het toestel is verkrijgbaar in een groot aantal modellen en maten.

Varmigo® infraroodverwarmers zorgen voor dat natuurlijk warmtegevoel waarvan mensen zo kunnen genieten. Geniet van natuurlijke buitenverwarming waar u wilt, het hele jaar door.

Varmigo® is het paradepaardje van de Energy Products Group.

Door de combinatie van geavanceerde technologie (patented) met de beste materialen, presteert Varmigo® beter dan alle andere verwarmers.
Het uiterlijk is wel belangrijk. Een team ontwerpers van de bekende Antwerpse School hebben van de Varmigo® de mooiste buitenverwarmer ter wereld gemaakt, met een gestroomlijnd, elegant profiel en aparte ronding.
De professionele versie met afbeelding van een brandend vuur en sfeerverlichting roept de gezelligheid van een kampvuur op.
Varmigo® is echt revolutionair en kan worden voorzien van de huisstijl, het logo en de kleuren van uw bedrijf.
De breedte en lengte kunnen ook worden aangepast. Beeld u een hele straat met Varmigo® boven de doorgangen van een kerstmarkt voor.

Waar plaatsen?

BARS AND RESTAURANTS

Omdat Varmigo terrasverwarming® een aangenaam en comfortabel gevoel creëert, zorgt Varmigo® ervoor dat uw klanten graag in uw zaak vertoeven. De open vlammen die op het paneel zijn gedrukt, geven een verwelkomend thuisgevoel. Zoals u leest gebruik je het toestel zowel binnen als buiten.
Varmigo® kan worden afgestemd op uw behoeften en in de vormgeving van uw gebouw worden geïntegreerd.
In vergelijking met gasverwarmers verbruikt Varmigo® tot zestig procent minder energie.

THUIS

Geniet van uw tuin – in elk seizoen. Varmigo verwarming® zorgt voor een aangename en leuke sfeer op uw patio, elke dag van het jaar. Geniet van het gezelschap van uw vrienden op een lange, koele zomeravond of zelfs op een mooie winterdag.

BROUWERIJEN EN DRANKBEDRIJVEN

Varmigo® biedt brouwerijen en drankbedrijven een unieke manier om hun merk te promoten. Met uw logo op het paneel zorgt Varmigo verwarmingstoestellen® voor rechtstreekse interactie met uw klanten op het verkooppunt, waardoor een sterk verband ontstaat tussen het merk en een gevoel van comfort en welzijn; een positieve associatie die uw verkoop aanzienlijk kan verhogen.
Varmigo® panelen kunnen worden voorzien van nieuwe logo’s voor seizoenspromoties of evenementen.

Hoe werkt natuurlijke verwarming?

De overdracht van rechtstreekse warmte ...

Natuurlijke infrarood verwarming werkt volgens hetzelfde principe als de zon die warmte naar onze planeet overbrengt. In plaats van de ons omringende lucht te verwarmen – zoals traditionele systemen - straalt infrarood verwarming warmte uit die rechtstreeks wordt opgenomen door mensen en voorwer¬pen.
Op die manier wordt de energie op een meer doeltreffende manier gebruikt. Deze methode zorgt ook voor een aangename en unieke verwarming, vergelijkbaar met het gevoel van de zon op uw gezicht op een koude winterdag.

... net zoals de zon

 

Tips & Weetjes

  • Huur de falo terrasverwarmer voor uw event.
    laat uw gasten niet in de kou staan.
    Wanneer u binnen de week na de huur beslist om over te gaan tot de aankoop van een toestel wordt de huurprijs in mindering gebracht.